loader image
Select Page

EDICO GROUP

Industrial Solution

Durrës Pumping Station

Stacion Pompimi i ujërave të zeza në Durrës "Lifting Station". Në këtë stacion pompimi kompania jonë ka realizuar furnizimin dhe instalimin e të gjithave sistemeve elektrike

Control Panel for 3 Pumps

Automatic control panel for 3 "heavy duty" IP55 pumps with Schneider Electric soft starter. Automatic level control and monitoring

Control Panel for 4 65 KW Pumps

Automatic control panel for 4 "heavy duty" IP55 pumps with Schneider Electric soft starter. Automatic level control and monitoring

Ksamil

Implementim i kontrollit me speedriver "inverter" Schneider Electric nga 22KW deri 160 KW për 5 stacione pompimi në Ksamil, Sarandë. Instalim, komisionim dhe lidhje me panelet ekzistuese.

Lubricants Manufacturing Factory

Process control panel and electronic scale

Vlora Pumping Station

Stacion pompimi i ujërave të zeza në Vlorë, pjesë e projektit të sistemit të trajtimit të ujërave të zeza në qytetin e Vlorës. Në stacionin e pompimit PSXA1 kompania jonë ka realizuar furnizimin dhe instalimin e të gjitha sistemeve elektrike.

Control Panel, Vlora Pumping Station

Panel construction for Pumping Station in Vlora city. For four 30kW pumps controled with spitdriver Schneider Electric . Building communication system and SCADA software.

Olive oil factory

Panel kontrolli për lavatriçen e ullirir, panel kontrolli për mullirin e ullirit, dhe panel kontrolli për gramolat dhe paisjet e tjera.

Durrës Pumping Station

Stacion Pompimi i ujërave të zeza në Durrës "Lifting Station". Në këtë stacion pompimi kompania jonë ka realizuar furnizimin dhe instalimin e të gjithave sistemeve elektrike

Ksamil

Implementim i kontrollit me speedriver "inverter" Schneider Electric nga 22KW deri 160 KW për 5 stacione pompimi në Ksamil, Sarandë. Instalim, komisionim dhe lidhje me panelet ekzistuese.

Vlora Pumping Station

Stacion pompimi i ujërave të zeza në Vlorë, pjesë e projektit të sistemit të trajtimit të ujërave të zeza në qytetin e Vlorës. Në stacionin e pompimit PSXA1 kompania jonë ka realizuar furnizimin dhe...

Olive oil factory

Panel kontrolli për lavatriçen e ullirir, panel kontrolli për mullirin e ullirit, dhe panel kontrolli për gramolat dhe paisjet e tjera.

The benefits of working with us

Cooperation

Quality

Safety

Speed

Convenient prices