loader image
Select Page
Ksamil

Ksamil

Implementim i kontrollit me speedriver “inverter” Schneider Electric nga 22KW deri 160 KW për 5 stacione pompimi në Ksamil, Sarandë. Instalim, komisionim dhe lidhje me panelet ekzistuese.
Fabrikë prodhimi vaji ulliri

Olive oil factory

Panel kontrolli për lavatriçen e ullirir, panel kontrolli për mullirin e ullirit, dhe panel kontrolli për gramolat dhe paisjet e tjera.