preloder
Select Page

EDICO GROUP

Industrial Solution

Miresevini

EDICO shpk është një kompani që operon prej vitit 2013 në tregun shqiptar në fushen e sistemeve elektrike, me një staf të kualifikuar sipas standardeve europian, të trajnuar në Gjermani. Jemi ndërmarrja lider në ofrimin e produkteve dhe shërbimeve në fushën e elektro energjetikës dhe energjisë së ripërtëritëshme. Misioni ynë është që të rrisim me shumë interesin e Shqipetareve drejt energjisë diellore duke kursyer kështu të ardhurat tuaja.Fleksibiliteti, dinamizmi dhe shpejtësia janë motoja jonë. Të gjitha produktet janë të dizenjuara dhe të prodhuara nga firmat me të njohura botërore si: Schneider Electric, ABB, Siemens, Benq etj. duke na dhëne përparesi cilësi, siguri dhe performancë.

EDICO shpk ofron nje gamë te gjerë shërbimesh si me poshte:

-Panele: Panele elektrike, panele kontrolli, panele automatizimi per fabrika, panele per pompa, panele per kompresor, panele per gjenerator, panele komandimi per makineri, panele automatike, panele disdribucioni, panele me PLC, panele kontrolli per linja elektrike, panele per furnizim me energji elektrike, panele per automatizim fabrika, panele industriale, panele per automatizim.

-Gjeneratore: UPS, Stabilizator, Gjeneratore nga 1kw deri 1000kw, te rinj dhe te perdorur.

-Programim & Automatizim: Programe PLC, Programim SCADA, HMI, BSM, Modbus, RTU, ATS, Simatik, Sinamic, Wonderware, Lader, Automatizim per apartamente, Automatizim per vila, Automatizim per hotele, Automatizim per fabrika dhe linja prodhimi. 

-Sisteme fotovoltaike: Impiante fotovoltaike, Panele fotovoltaike, Inverter, Bateri, Rregullatore, UPS, Gjeneratore, Qeliza fotovoltaike.

-Mirembajtje & Servis

Përfitimet e të punuarit me ne