loader image
Select Page

Ndërtim i paneleve per Stacion Pompimi në qytetin e Vlorës. Për 4 pompa 30 KW të kontrolluara me spitdriver Schneider Electric. Ndërtim i sistemit të komunikimit dhe software-i SCADA.