loader image
Select Page

Zgjidhje për portet dhe terminalet e ngarkesave

Ne sigurojmë automatizimin dhe sistemet elektrike për kontenierët dhe trajtimin e pjesëve të ngarkesave nga anija në port.

Our systems and services help terminal operators meet the challenge of larger vessels, higher cranes and larger call volumes, and make terminal operations safer, more eco friendly and more productive.