loader image
Select Page

SCADA systems

Mbështetuni tek ne për të gjitha nevojat tuaja për vizualizim të procesit. Ne do të propozojmë dhe programojmë sistemin ideal të vizualizimit për të gjitha pajisjet, robotët dhe sistemet kompjuterike që ofrojmë.

Ne përdorim sisteme SCADA si:

  • WinCC
  • Intouch
  • iFix
  • WebFactory
  • ICONICS

Zgjidhjet tona vizuale ju tregojnë saktësisht se çfarë po ndodh. Kjo e bën shumë më të lehtë kontrollimin e sistemeve tuaja, veçanërisht kur ato janë komplekse.