loader image
Select Page

Turbocharging

We provide and maintain turbochargers for 500 kW on 80+ MW diesel and gas engines.

We have 2 goals:

  • Building the best turbochargers in the business.
  • Ndihmoni konsumatorët që të mbajnë ato turbochargers në gjendje të pikut dhe në performancën optimale gjatë tërë ciklit të jetës.