loader image
Select Page
Stacion Pompimi Vlorë

Vlora Pumping Station

Stacion pompimi i ujërave të zeza në Vlorë, pjesë e projektit të sistemit të trajtimit të ujërave të zeza në qytetin e Vlorës. Në stacionin e pompimit PSXA1 kompania jonë ka realizuar furnizimin dhe instalimin e të gjitha sistemeve elektrike.
Fabrikë prodhimi vaji ulliri

Olive oil factory

Control panel for olive washing machine, control panel for olive mill and control panel for gromolets and other equipment.