loader image
Select Page

Turbocharging

Ne ofrojmë dhe mirëmbajmë turbochargers për 500 kW në 80 + MW motorët me naftë dhe gaz.

Ne kemi 2 qëllime:

  • Ndërtimi i turbochargers më të mirë në biznes.
  • Ndihmoni konsumatorët që të mbajnë ato turbochargers në gjendje të pikut dhe në performancën optimale gjatë tërë ciklit të jetës.