loader image
Select Page

Automatizim Nenstacionesh, Mbrojtje dhe Kontroll

Nënstacionet janë blloqet ndërtuese për çdo rrjet. Automatizimi modern sot është digjital. Nënstacionet digjitale mund të rrisin kontrollueshmërinë, të lehtësojnë integrimin e burimeve të ripërtëritshme të përhershme dhe të përmirësojnë sigurinë duke zëvendësuar kabllot e bakrit me fibra optike.