loader image
Select Page

Panele Elektrike

Zgjidhje e plotë nga një burim i vetëm

Fleksibilitet i lartë deri në fund të projektit

Edico Group është vendi i vetëm i nevojshëm për të gjitha shërbimet e automatizmit, përfshirë konsultimin, zhvillimin, dizenjimin dhe krijimin e software -it, prodhimin e paneleve, instalimin elektrik dhe komisionimin. Portofoli ynë mbulon prodhimin dhe montimin e një shumëllojshmërie panelesh – nga panelet individualë deri tek instalimet teknike shumë komplekse që përfshijnë gamën e tërë të shërbimeve të automatizimit dhe kontrollit.

 

 

Projektet

Ksamil

Implementim i kontrollit me speedriver "inverter" Schneider Electric nga 22KW deri 160 KW për 5 stacione pompimi në Ksamil, Sarandë. Instalim, komisionim dhe lidhje me panelet ekzistuese.