loader image
Select Page

EDICO GROUP

Industrial Solution

ATS ,AMF , Panel kontrolli automatik per gjenerator 550 kVA me çeles te motorrizuar ABB

ATS ,AMF , Panel kontrolli automatik per gjenerator 550 kVA me çeles te motorrizuar ABB.

Stacion Pompimi Durrës

Stacion Pompimi i ujërave të zeza në Durrës "Lifting Station". Në këtë stacion pompimi kompania jonë ka realizuar furnizimin dhe instalimin e të gjithave sistemeve elektrike

Panel Kontrolli për 3 Pompa

Panel Kontrolli automatik per 3 pompa IP55 “heavy duty” me soft starter Schneider Electric. Kontroll automatik i nivelit dhe monitorim SCADA.

Panel Kontrolli për 4 Pompa 65 KW

Panel Kontrolli automatik per 4 pompa IP55 “heavy duty” me soft starter Schneider Electric. Kontroll automatik i nivelit dhe monitorim SCADA.

Ksamil

Implementim i kontrollit me speedriver "inverter" Schneider Electric nga 22KW deri 160 KW për 5 stacione pompimi në Ksamil, Sarandë. Instalim, komisionim dhe lidhje me panelet ekzistuese.

Fabrikë Prodhimi Lubrifikantësh

Panel për kontroll procesi dhe peshore elektronike.

Stacion Pompimi Vlorë

Stacion pompimi i ujërave të zeza në Vlorë, pjesë e projektit të sistemit të trajtimit të ujërave të zeza në qytetin e Vlorës. Në stacionin e pompimit PSXA1 kompania jonë ka realizuar furnizimin dhe instalimin e të gjitha sistemeve elektrike.

Panel Kontrolli, Stacion Pompimi Vlorë

Ndërtim i paneleve per Stacion Pompimi në qytetin e Vlorës. Për 4 pompa 30 KW të kontrolluara me speedriver Schneider Electric. Ndërtim i sistemit të komunikimit dhe software-it SCADA.

Fabrikë prodhimi vaji ulliri

Panel kontrolli për lavatriçen e ullirir, panel kontrolli për mullirin e ullirit, dhe panel kontrolli për gramolat dhe paisjet e tjera.

Stacion Pompimi Durrës

Stacion Pompimi i ujërave të zeza në Durrës "Lifting Station". Në këtë stacion pompimi kompania jonë ka realizuar furnizimin dhe instalimin e të gjithave sistemeve elektrike

Ksamil

Implementim i kontrollit me speedriver "inverter" Schneider Electric nga 22KW deri 160 KW për 5 stacione pompimi në Ksamil, Sarandë. Instalim, komisionim dhe lidhje me panelet ekzistuese.

Stacion Pompimi Vlorë

Stacion pompimi i ujërave të zeza në Vlorë, pjesë e projektit të sistemit të trajtimit të ujërave të zeza në qytetin e Vlorës. Në stacionin e pompimit PSXA1 kompania jonë ka realizuar furnizimin dhe...

Përfitimet e të punuarit me ne

Bashkëpunim

Cilësi

Siguri

Shpejtësi

Çmime të leverdishme