loader image
Select Page

Distributed Energy Resources and Microgrids

Industria e energjisë po transformohet. Energjia e riovureshme po zë vendin e saj, konsumatorët e energjisë elektrike po e gjenerojnë atë, dhe shtuar kësaj, një numër gjithnjë e më i madh i automjeteve elektrike po shtohet.

Rrjeti ka evoluar, me energji elektrike tani që rrjedhin në të dy mënyrat – për konsumatorët dhe nga konsumatorët.

Edico Group mund të udhëheqë ndërmarrjet në transformimin e tyre digjital, duke ofruar konsultime, ekspertizë në burimet e shpërndara të energjisë (DER), microgrids, ruajtjen e energjisë në bateri dhe zgjidhje të kompletuara të automatizimit.