loader image
Select Page

Trena

Elektrifikim hekurudhash

Ndërtoni linja të reja hekurudhore dhe rrisni kapacitetin e linjave ekzistuese, ulni kostot dhe krijoni lidhje të reja. Elektrifikimi hekurudhor me performancë të lartë plotëson të gjitha pritjet e operatorëve të infrastrukturës hekurudhore sot dhe është një komponent kryesor i infrastrukturës dixhitale të rrjetit “end-to-end” të së nesërmes. Ne ju ofrojmë produkte dhe shërbime për të gjithë sistemin e elektrifikimit hekurudhor. Përfitoni nga teknologjia që ne përdorim e cila i reziston kohës.

Planifikim dhe Konsultim

Nga këshillimi dhe analiza deri tek zhvillimi i projekteve: punoni me ekipin tonë me përvojë për të marrë rezultatin më të mirë për sistemin tuaj.

Linja Kontakti

Ne ofrojmë të gjitha shërbimet dhe produktet që ju nevojiten për projektet tuaja të linjave hekurudhor, earth wire, return conductor, catenary wire, contact wire – nga këshillimi tek shërbimi në të gjithë botën.

Ushqyes AC për tërheqësin

Kur bëhet fjalë për hekurudhat elektrike, ne jemi partneri i duhur për furnizimin me energji për lokomotivat me sistem AC. Ne i zgjedhim produktet nga prodhuesit më të mirë në këtë fushë duke iu garantuar cilësi të lartë dhe kosto sa më të ulët mirëmbajtjeje.

Menaxhim Rrjeti

Operimi dhe vëzhgimi, monitorimi i statusit dhe menaxhimi i zgjuar: sistemet tona të integruara ju japin një përmbledhje të plotë të të gjitha niveleve tuaja të elektrifikimit.

Ushqyes DC për tërheqësin

Nga këshillimi tek shërbimi pas shitjes, ne ofrojmë sisteme DC për linja hekurudhore, DC power supply etj.