loader image
Select Page

Produkte Metalurgjie

Përziersë elektromagnetikë për metal dhe alumin.

Zgjidhjet elektromagnetike të përzerjes që ne përdorim ofrojnë përmirësime metalurgjike që rrisin produktivitetin, cilësinë e produktit përfundimtar dhe ulin kostot operative për furrat e harkut elektrik dhe furrat e derdhjeve, hedhjes së materialit të shkrirë për pllaka të holla dhe të trasha, si dhe furrat e aluminit.

Stabilizuesi Elektromagnetik që ne përdorim kontribuon në përmirësimin e cilësisë dhe efikasitetit të kostos për linjat e galvanizimit. Ne ofrojmë teknologjinë më të fundit të matjes së temperaturës me fibër optike, duke rritur kuptimin dhe kontrollin. Me ndihmën e ekipit tonë të përkushtuar të shërbimit dhe mirëmbajtjes, mund të siguroheni që të përfitoni sa më shumë nga investimi juaj, për aq kohë sa të jetë e mundur.

Edico Group ofron një gamë të plotë të EMS në për çelik dhe alumin. Ne ofrojmë cilësi të lartë, performancë të lartë, produkte elektromagnetike që ju ndihmojnë për të kapërcyer sfidat me të cilat përballet biznesi juaj.