loader image
Select Page

Automatizim Nenstacionesh, Mbrojtje dhe Kontroll

Nënstacionet janë blloqet ndërtuese për çdo rrjet. Pa mbrojtje adekuate, këto nënstacione mund të dëmtohen shpejt por,ne e shmangim këtë me reletë dhe ndërprerësit mbrojtës të lidhur mbi telekomunikacionet kundra plumbit.

Automatizimi modern sot është dixhital. Pra, nënstacionet digjitale mund të rrisin kontrollueshmërinë, të lehtësojnë integrimin e burimeve të ripërtëritshme të përhershme dhe të përmirësojnë sigurinë duke zëvendësuar kabllonin e bakrit me fibra optike.