loader image
Select Page

Dhoma Kontrolli

Dhoma kontrolli 24/7 Mobiljet ergonomike dhe qendrat e kontrollit të projektuara posaçërisht me operatorët kanë në fokus të rritin produktivitetin, cilësinë dhe sigurinë në nivele të reja. Operatorët e dhomave të kontrollit marrin qindra vendime – vendime që kanë një ndikim të madh në produktivitetin, cilësinë dhe sigurinë. Sa më të zellshëm, të stimuluar dhe harmonik të jenë aq më të mira janë vendimet që ata marrin Dizanjet tona mund të aplikohen në çdo industri apo shërbim. Nga transporti, nafta dhe gazi, prodhimi i energjisë, minierat dhe procesi i kontrollit të prodhimit tek policia, zjarri dhe shërbimet e ambulancës.