loader image
Select Page

Uje

Edico Group ofron automatizime të integruara dhe zgjidhje elektrike për të gjithë sektorin e ujit. Nga marrja e ujit deri te transferimi dhe shpërndarja e tij, nga shperndarja e ujit dhe trajtimi i ujërave të zeza në sektorët komunal, industrial dhe të ujitjes.

Projektet

Stacion Pompimi Vlorë

Stacion pompimi i ujërave të zeza në Vlorë, pjesë e projektit të sistemit të trajtimit të ujërave të zeza në qytetin e Vlorës. Në stacionin e pompimit PSXA1 kompania jonë ka realizuar furnizimin dhe instalimin e të gjitha sistemeve elektrike.

Stacion Pompimi Durrës

Stacion Pompimi i ujërave të zeza në Durrës "Lifting Station". Në këtë stacion pompimi kompania jonë ka realizuar furnizimin dhe instalimin e të gjithave sistemeve elektrike