loader image
Select Page

Edico Group ofron zgjidhje për HEC-e të vegjel dhe te mesëm . Panel Kotrolli për Hidro Turbinë dhe Gjenerator . Panel Sinkronizimi , Monitorimi, Datalog, SCADA.