loader image
Select Page
Stacion Pompimi Durrës

Stacion Pompimi Durrës

Stacion Pompimi i ujërave të zeza në Durrës “Lifting Station”. Në këtë stacion pompimi kompania jonë ka realizuar furnizimin dhe instalimin e të gjithave sistemeve elektrike